Srdečně Vás všechny zveme na Večerní         prohlídky, které se konají v pátek 19.10.2018.

Těšit se můžete na:

· skupinu historického šermu  „Briganti“

· „Žáci poškoláci v zámku“

· 3D model s přehledem historie zámku

· Obohacenou expozici - manufaktura nově

Nádherný koncert barokní hudby předznamenal v úterý 1. prosince vernisáž pořádanou k dlouho avízované výstavě instalované při příležitosti 300. jubilea hornolitvínovské hraběcí manufaktury na výrobu sukna.

Koncert žáků a učitelů litvínovské ZUŠ navodil nádhernou vznešenou atmosféru umocněnou ještě leskem zrekonstruovaného slavnostního sálu zámku Valdštejnů, kde se konal.

V pondělí 28. září jsme měli možnost společně vychutnat bohatý program Svatomichaelských slavností, které pro nás připravili pracovníci města. Volného dne státního svátku využilo díky nádhernému slunečnému počasí opravdu hodně návštěvníků, a tak mělo i hodně návštěvníků příležitost připomenout spolu s Městem Litvínov, litvínovskými historiky, Českojiřetínským spolkem a Partnerským spolkem Litvínov významnou kulturně společenskou událost, 300. výročí založení valdštejnské hraběcí soukenické manufaktury, povýšení Horního Litvínova na městys (1715) a dvousté výročí zbudování pamětního obelisku na počest 100. výročí založení manufaktury.

Vážení přátelé a příznivci spolku,

rádi bychom Vás informovali o změně adresy.

Nyní nás najdete v Zámku Valdštejnů.